Przewodnik po portalu - Bukaciarnia

Używamy plików cookies, aby pomóc w personalizacji treści, dostosowywać i analizować reklamy oraz zapewnić bezpieczne korzystanie z serwisu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji. Szczegóły znajdziesz w zakładce: Polityka prywatności.

Przypominamy, że za uczestnictwo w systemach jakości żywności dostajecie aż
2 dodatkowe punkty!
To bardzo zwiększa Wasze szanse na uzyskanie wsparcia!

Przypominamy, że za uczestnictwo w systemach jakości żywności dostajecie aż
2 dodatkowe punkty!
To bardzo zwiększa Wasze szanse na uzyskanie wsparcia!

Przypominamy, że za uczestnictwo w systemach jakości żywności dostajecie aż
2 dodatkowe punkty!
To bardzo zwiększa Wasze szanse na uzyskanie wsparcia!

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider


Witamy w pierwszym ściśle branżowym portalu społecznościowym dla producentów żywca wołowego - BUKACIARNIA.

Celem portalu jest propagowanie wiedzy i doświadczeń wśród producentów bydła mięsnego dla lepszej ekonomiki produkcji, wzrostu zainteresowania producentów żywca produkcją zaawansowaną technologicznie, lepiej dopasowaną do wymagań współczesnego rynku, ukierunkowanie na innowacje, a przez to w pośredni sposób na poprawę warunków ekonomicznych gospodarstw.

Jednym z podstawowych motorów rozwoju branży jest dostęp do informacji, sprawna i wielostrumieniowa komunikacja. Umożliwia ona uruchamianie istniejących potencjałów wymiany biznesowej. Dlatego jednym z podstawowych celów portalu jest rozwój gospodarstw rolniczych specjalizujących się w produkcji żywca wołowego poprzez stworzenie platformy wymiany doświadczeń, wiedzy, czy możliwość nawiązania znajomości i różnych reprezentantów branży.

Na tym etapie portal jest w fazie testowania, nazywamy go "wersją beta". Przetestuj portal i podziel się swoją opinią. Oceń go krytycznym okiem eksperta, a następnie napisz od siebie kilka słów na forum. Dzięki zebranym komentarzom dostosujemy portal do waszych oczekiwań, by był jeszcze lepszy i bardziej przydatny.