Szkolenia dla producentów żywca wołowego! - Bukaciarnia

Używamy plików cookies, aby pomóc w personalizacji treści, dostosowywać i analizować reklamy oraz zapewnić bezpieczne korzystanie z serwisu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji. Szczegóły znajdziesz w zakładce: Polityka prywatności.


Ocena użytkowników: 0 / 5

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Szkolenia to od lat nieodłączny element funkcjonowania Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego. Każda edycja szkoleń to nowi eksperci, ciekawe tematy i przede wszystkim dużo dyskusji. 

 

Szkolenie dla producentów bydła mięsnego

„Podstawowe czynniki wpływające na  wzrost efektywności opasu”

09:30 - 10:00

Rejestracja i rozdanie materiałów informacyjno-promocyjnych

10:00 - 10:10

Wstęp i przywitanie gości (Organizator)

10:10 - 10:40

Informacja Powiatowego Lekarza Weterynarii w związku z obecną sytuacją w sektorze wołowiny (Powiatowy Lekarz Weterynarii)

10:40 - 11:15

Profilaktyka weterynaryjna bydła. Eliminowanie podstawowych problemów zdrowotnych w stadzie (Lekarz weterynarii)

11:15 - 11:30

Przerwa kawowa

11:30 - 12:15

Żywienie bydła opasowego (Doradca żywieniowy)

12:15 - 12:30

Alternatywy dla tradycyjnych odmian zbóż (Ekspert ds. nasiennictwa)

12:30 - 13:15

Hodowla bydła mięsnego czystorasowego (Przedstawiciel PZHiPBM)

13:15 - 14:00

QMP - system jakości mięsa wołowego jako źródło dodatkowego dochodu w gospodarstwie (Przedstawiciel PZPBM)

14:00

Obiad

 

 

Poniżej przedstawiamy harmonogram najbliższych szkoleń


Terminy i lokalizacje:

11.02.2019 r. - Piotrków Trybunalski - siedziba ŁODR Oddział w Piotrkowie Trybunalskim, ul. Kasztelańska 9 (zamek w Bykach)


20.02.2019 r. - Siedlce - „Zajazd Chodowiak” Ul. Nowodworska 1,Chodów, 08-110 Siedlce
21.02.2019 r. - Brodnica - Świetlica Wiejska, Karbowo, ul. Klubowa 25
22.02.2019 r. - Płock - sala MODR Warszawa Oddział Płock, ul. Zglenickiego 42D, sala wykładowa 28


26.02.2019 r. - powiat koniński - Ranna 11, 62-511 Kramsk, Gospodarstwo Agroturystyczne "Miraś"
27.02.2019 r. - powiat ostrzeszowski - Ostrzeszów ul. Generała Władysława Sikorskiego 42, 63-500 Ostrzeszów


01.03.2019 r. - powiat łomżyński - Starostwo Powiatowe w Łomży – sala konferencyjna – ul. Szosa zambrowska 1/27


05.03.2019 r. - powiat nowotomyski - Sielinko ul. Parkowa 2, 64-330 Opalenica
06.03.2019 r. - powiat świebodziński - Sala Wielofunkcyjna w Szczańcu (przy urzędzie gminy) ul. Herbowa 30
07.03.2019 r. - powiat głogowski - Głogów,  ul. Piastowska 5-7, restauracja Pasjonata
08.03.2019 r. - powiat żarski - Restauracja "Biały Lew" Żary ul. Żagańska 42a. Nie mylić z restauracją "Złoty Lew" choć to ten sam właściciel :)

11.03.2019 r. - powiat milicki - Restauracja Parkowa, ul. Piłsudskiego 2, 56-300 Milicz
12.03.2019 r. - powiat pilski - Hotel Cieszymir, Ruda 21, 89-300 Wyrzysk
13.03.2019 r. - powiat pyrzycki - Sala konferencyjna / szkoleniowa I piętro, Pyrzyckie Przedsiębiorstwo Komunalne Sp. z o.o., ul. Kościuszki 26, 74-200 Pyrzyce
14.03.2019 r. - powiat drawski - Sala konferencyjna / szkoleniowa, Nadleśnictwo Drawsko, Drawsko Pomorskie


18.03.2019 r. - powiat chojnicki - ul. 31 stycznia 56, Chojnice (sala Urzędu Gminy)
19.03.2019 r. - powiat bytowski - Gościniec Jereczek,  Jamno 22, 77-124 Jamno


22.03.2019 r. - powiat kartuski - Restauracja Kaszubska i Gościniec Kaszubski, ul. Parkowa 4, 83-300 Kartuzy


25.03.2019 r. Olecko
26.03.2019 r. Mrągowo
27.03.2019 r. Szczytno


03.04.2019 r. Koszalin

 

Więcej informacji o szkoleniach oraz zgłoszenia:
504-625-339

 

 

Szkolenia są finansowane z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego

Zaloguj się aby dodać komentarz