Sposób na kruche mięsko - Strona 2 - Forum rolnicze portalu - Bukaciarnia

Używamy plików cookies, aby pomóc w personalizacji treści, dostosowywać i analizować reklamy oraz zapewnić bezpieczne korzystanie z serwisu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji. Szczegóły znajdziesz w zakładce: Polityka prywatności.

Sposób na kruche mięsko

2018/03/06 16:05 #9 przez Ferdynando
przez to wszystko, az mnie naszła ochota na gulasz! i chyba obstawię karkówkę ;)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2018/03/08 15:10 #10 przez fistaszek
A co polecacie na męskiego steka? :D

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2018/03/09 07:26 #11 przez stokrotka
Mój luby zawsze antrykot, ja uwielbiam krzyżową i zrazową. Dla mnie idealne steki. Mało tłuszczu :D

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2018/03/09 09:21 #12 przez Dagmara
No i co najważniejsze, wołowina musi być koniecznie sezonowana!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2018/03/09 10:24 #13 przez Ferdynando
Stokrotka! Tłuszczu wołowego nie należy się obawiać! Około połowa, to korzystny dla zdrowia tłuszcz nienasycony, po drugie to nośnik smaku! :)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2018/03/14 08:56 #14 przez stokrotka
Ferdynando oczywiście wiem o tym, ale nie mówię tutaj o tzw. marmurku tylko o tym, że taki "kawał" tłuszczu jak w antrykocie to nie dla mnie :D

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.